En sammanfattning

När man väljer att sätta sig på en cykel riskerar man också att köra omkull. Väljer man sedan att tävla eller prestera desto mer så ökar risken men omfattningarna av skadorna kan vara desamma. Nu har jag upplevt det som många andra har gjort och önskar att ingen annan ska få uppleva det. Jag kom lindrigt undan och är tacksam för de och har en bra bit kvar till 100% hel igen. 

Alla sa: Njut av uppbrottet, du kommer tillbaka starkare!

Vet i sjutton om lugnet för att njuta någonsin infann sig men jag kan tumma på att mentalt blir jag starkare. 

Vilken resa det har varit…..

De första två veckorna gick jag från en ”nobody” till åter igen en stabil ”swiftare”. Nästan exakt tre veckor efter kraschen rullar jag i nackareservatet på min Mtb. Jag var kär på nytt och kompisen tog alla stötar åt mig. En riktigt sann vän 💕 Det jobbigaste var att överhuvudtaget få upp och ner cykeln två trappor. 

Fyra veckor senare kom då den riktiga ute premiären när jag hoppade in i bilen, körde ut från stan och rullade nynäsvägen. Den är slät och gav mig inge ont. Jag satt bara som en kratta i sjukt dålig position och fick ont av den anledningen. 

Under femte veckan genomför jag min längsta runda när jag ligger på ett bra hjul i norrort. Fortfarande med sne sittställning och kramper framförallt i nacken samt skulderbladen. Men the big thing händer en fredag innan Vätternrundan. Jag passar på att göra studiebesök på Le Peloton. För dom som inte vet så kör man skiten ur sig okristligt tidigt på morgonen. En nöjd och lyrisk tjej kom hem till frukosten.

Jag åker med ner till Vätternrundan för att hjälpa en grupp med langning och får ont av att bära hinkar. Några dagar med smärta men som lägger sig väl. 

På lördag är det SM i Burseryd och jag tänket stå på startlinjen oavsett vad nyckelbenet säger. Jag hade en vision för laget innan vurpan men som jag av förklarliga skäl har fått revidera ner. Där av gjorde jag återigen tävlingspremiär fast på Storkällans GP för att få lite små kvitton på hur skadan ligger till. Kapaciteten är det trots allt inge fel på men ett nyckelben används mycket i allt.

 Midsommar när det är som bäst med rödbetsjuice och kompressionsstrumpor i trevligt sällskap. Det blir nog bra det här tillslut 💕

Back to basic igen först då jag åter ska lära kroppen att ligga i bocken, plocka flaskan, gräva i ryggfickorna och statiskt arbete under längre tid. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s