En ny vägbula

”Jag har aldrig haft en våtdräkt på mig och aldrig simmat i öppet vatten. Jag ska köra Jönköping 70.3 och det skulle inte förvåna mig ifall jag anmäler mig till någonting mer. Jag är heller inte den som köper nybörjargrejerna! Punkt!”

Vips står jag i omklädningsrummet med en Kategori 3 från Tyr som tillsammans med Coach Ludde har ett simevent på Trispot och jag som Team Trispot medlem är självklart där. Frågor som hur gör man rent praktiskt för att få på sig våtdräkten. Hur går de till på en öppet vatten träning eller hur gör man lättast för att gradvis vänja sig vid kondomen på kroppen i vattnet. Nybörjaren de är jag även om jag insett att kapaciteten i kroppen kan mer och att kalla mig nybörjare känns snart inte passande.

Men åter till de där omklädningsrummet! Storlek enligt tabeller fungerar aldrig och jag fattar direkt att de inte ska vara så enkelt att få på sig våtdräkten som den första. Av med den och på med nästa. Okej, jag fattar! Suck och stön bakom skynket. Svetten rinner och frisyren ser inte riktigt likadan ut som imorse. Jag skulle velat sett min egen blick när jag klev ut för att visa upp mig och få hjälp. Panik! Huxflux så är dragkedjan uppe och jävlar i min låda. Tight men rörligt……

Jag står där med en dam modell men har även lärt mig att en herr modell kan sitta bättre. Kanske för att jag inte riktigt är timglasformad. Drar på mig våtdräkt nr 3 i ordningen och känner mig nästan som ett proffs. Vips så är den på! Avgörandet kommer direkt från en UNG kille som direkt och spontant säger: ”Den va snygg! Du passar i den!” Vem lyssnar inte då?!?!

Efter lite socialiserande kliver jag ut genom dörren med min livs första egna våtdräkt.

Tusen tack för hjälpen!

Blir de premiär på Mallis måntro?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s