Götenetempot

Damklungan är lite desarmerad efter förra helgens tävling på grund av klungkraschen tyvärr. Men vart tog alla andra vägen? Hade många missat att det var swecup eller är tempo lite läskigt?

Jag och min linjehoj gjorde entré i ett element som jag gillar men knappt behärskar. Men hoppas på ändring i fortsättningen. Idag var de fest då jag till och med hade inbyggda växlar i mina ditsatta pinnar. Tack för de Bianchi CK!

Vad ska jag säga?

Cykeln ville inte gå fortare oavsett hur mycket jag kröp ihop då jag trampade ur systemet. Kunde helt klart suttit lite bättre men veckan har haft ett annat fokus efter förra helgen, som skadat material men framförallt skadade personer. Skit samma, jag är där! För laget och för mig själv! Ett sjukt bra träningspass….

Tror faktiskt att jag var den enda på linjehoj av 12 deltagare och njuter faktiskt av att ha två stycken monsterhojar efter mig. För den som inte kan räkna ut det så kom jag på plats 10. Motvind, kantvind och sen medvind in till mål. Superkul men så mycket att lära. Antar att jag ändå hade tagit i då benen skakade efter målgång.

Vad tar jag med mig?

Mitt fokus och mitt lugn trots en puls i zon 5 rakt igenom. Men också att jag vill se lika cool ut som många andra på sina fullkittade vrålåk och bara glida fram utan ansträngning. Nästa gång då jävlar…..

Jag är trött! Bara så att ni vet men ladda om är nu ett fokus. Imorgon ska kinnekulle besegras tre gånger. Ingen lek ska ni veta för en tjej som mig….

God natt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s