Tystnad Tagning

Åter igen kom den där dagen då jag inser att vinterträningen är över. Allt svettandes inomhus har gett mig Natrium brist och jag har praktiskt taget skrikigt efter salt konstant. Jo, jag dricker elektrolyter men tydligen inte tillräckligt för 7-8 h hård träning. November till Mars har trainerlivet nästan drivit mig till vansinne emellanåt men nu i efterhand har jag vaknat och inser vilket slit som avverkats. Benen har gjort sig påminda i stort sätt konstant och många har påpekat mitt klagande över det. Blodprovet som visade natriumbrist hade också gett mig ett riktigt lågt Järnvärde och eventuellt kan de vara en förklaring. Två veckor in nu med blutsaft och efterföljande järntabletter så är känslan positiv. Hoppas den håller i sig när timmarna ökar.

11 Mars 2018 och tystnaden är över. Bianchi CK tillsammans med Bianchi Café bjuder in till Power Challenge och bubblan är spräckt. Många har misstänkt det och andra har vetat om de länge men jag är en Bianchi numera. (Har skrivit om de i ett tidigare inlägg) #TopOfTheLine Sworks Tarmac får nu stå åt sidan för att släppa fram #TopOfTheLine Bianchi Oltrea. Celeste blandar sig in i fröken rosas liv men de är välkommet. Jag är så tacksam och hoppas på att kunna representera på bästa sätt.

Min Vinterträning har varit uppdelad i två perioder med vila över Jul och Nyår. Vi kan säga att perioderna har innehållit både långa och korta intervaller. Precis som många andra men jag personligen har tränat efter konceptet färre timmar men hårdare och mer vila. Jag kommer inte gå in mer specifikt i upplägget men sammanfattningsvis har det gett mig ett stabilare liv. Jag har praktiskt taget aldrig behövt stressa mellan jobb, träning, måltider, sömn eller gått upp krispigt tidigt för att pressa in ett pass. Vilan har gjort mina ben glada då de hela tiden får pendla mellan stående frisörarbete och trampande. Säcken knöts ihop på Bianchi Café i söndags då samtliga tjejer genomförde ett cykeltest med hjälp av Aktivitus. Ris och ros över de testet från min sida men inväntar fortfarande analysen av det. En snabbanalys pekar på att min känsla i kroppen (Borgskalan) inte riktigt stämmer överens med Laktatet som togs. Mjölksyratålig? Troligtvis 😉

Nu går vi vidare in i nästa träningsperiod. En period som startar precis som den borde så här i Mars månad. Jag menar Mallis here I come!

Bianchi Ck goes Mallis!

Celeste vs Rosa!

Jag är redo!

Redo för min hittills längsta vistelse utomlands och hemifrån men också min livs längsta ledighet någonsin från jobbet. Hojta till! Hem åker jag inte förens 6 April. Med mig har jag min nya vän och förhoppningsvis är vi mer eller mindre bästa vänner när vi kommer hem.

Un cafe con leche por favor

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s