En ny spännande väg till mötes

Det har funnits anledningar till bloggtorka då offseason tog vid och mycket annat skulle planeras. Så blir det ibland och här nedan är en anledning.

I två år har Stockholm ck varit min familj. Jag är otroligt stolt och tacksam över det. Att ha fått vara delaktig i en nystartad klubb med höga ambitioner har varit otroligt spännande samt lärorikt. Måste säga att vi har gjort stora skillnad i damklungan och öppnat ögonen för andra att våga satsa. En klubb som har gjort stor skillnad för mig som cyklist men även som person. Ett damlag som hade nollkoll från början, men med alla lärdomar sammansvetsades vi och tog otroligt mycket kraft med oss in i denna säsong. Jag själv hade vissa mål som delvis försvann med en krasch men fick ändå på mitt sätt vara med när klubben skrev historia med ett SM-guld i linje. 


Nu tackar jag för mig! Jag antar en ny utmaning och säkert flera därtill. En ny klubb startas i Bianchi cafés regi där mycket fortfarande ska falla på plats. Men att bli tillfrågad personligen känns otroligt smickrande. En person ser motorn i mig och nu ska den förhoppningsvis också leverera. Träningen med den nya lagkonstellationen är igång och 2018 års säsong är i sikte. Otroligt spännande men också lite läskigt. Fullt ös medvetslös! Kör bara kör som vi säger! 

Men först laddar jag batterierna på min favoritö Mallorca  🚴🏼‍♀️💨💨💨

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s