Det lättar lite……

Får be om ursäkt över att jag bombar inlägg efter inlägg här på bloggen. Men det är ett av många sätt att bearbeta min nya livssituation. 

Igår satt jag på trainern i hela 12 min och såg ett litet ljus i den extremt mörka tunneln så idag bestämde jag mig. Sluta lipa och börja kriga istället. Jag har i två dagar nu nåt botten och krisat ur totalt. Tår efter tår har runnit ner för mina kinder och det är ett annat sätt för mig att bearbeta situationen. 

Imorse flödade kreativiteten och jag drog på mig bibsen. Sport-bh är inget att ens fundera på utan en bikini fick lösa problemet. Rullade igång och konstaterade följande:

  • Efter 30 min fick jag  ont i svanskotan av att sitta upprätt.
  • Kan inte hålla i styret
  • Måste ha flaskan på en bänk bredvid
  • Kan just nu inte trampa mindre än 50 W eller mer än 200 W. 
  • Trådlösa hörlurar vore toppen 
  •  Behöver komponera ihop passen och tur man har Swift 

Idag blev det 35 min trampande med lite gummiband efteråt för benen. Ser lite ljusare på framtiden nu. Dippar kommer passera allt eftersom men får jaga QOM’s på Swift istället. Hahaha….. Jag som brukar jaga QOM (not) 


Jag tror på att allt har en mening. Vilken mening min krasch har vet jag inte just nu men det uppenbara sig någon gång. Att jag spenderade x-antal kronor på en Tacx neo var bland annat för att de skulle bli min ända verklighet ett tag framöver. 

Idag bytte jag miljö och förflyttade mig till föräldrarna på landet i Trosa. Ett bra drag! Tog med mig en av mina nyare kompisar som ska hjälpa mig att underhålla benen. Det fanns en till mening med att jag köpte den. Familjetid deluxe! 💕
Imorgon testat vi trainern igen och nästa dag, sen nästa dag, nästa dag….. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s