Helt jävla magisk!

Och så kom då den där efterlängtade helgen och andra helgen jag njuter av att äntligen leva riktig distanscykel liv både lördag samt söndag. Men att äntligen få ha nåt lager mindre på kroppen och känna solen värma ansiktet var ljuvligt. En försmak på vad som komma skall om en vecka.

Lördag och distans med café le mond för att reka inför Rapha Braver Than The Elements Women Ride nästa lördag den 18 mars. Passa på alla tjejer att i grupp inviga säsongsstarten 2017. Ni kommer få en fantastisk tur med gott fika.

Min tanke va att det här blir toppen med en lugn tur i solen. Grabbarna och gubbarna 😉  drog på emellanåt och jag kunde inte motstå fart, smärta och flås. Jag är inte smart utan slutar förstås längst fram och trycker till jag inte ens orkar hänga på längre. Men förmodligen är det vi som vågar sträcka fram nosen och pumpa längst fram som får bäst träning. Speciellt då man också blir avhängd. Avhängd är stark! 

Sen fika, avslutande lugnt rull hem och en mellokväll i trevligt sällskap fick runda av dagen. 

Söndag blev en lugn solo distans med fokus på att framförallt rensa psyket lite. Mentalfokus är ett måste från och med nu. Det är ljuvligt att bege sig ut på egen hand. Höra fågelkvitter, vinden vina i öronen och munnen behöver inte socialisera sig. 

En helg som avslutades med gott sällskap på café le mond i x-antal timmar efteråt. Gissa om mitt psyke behövde den där rensningen då jag lämnade lägenheten med ugnen på och möttes av bränd granola samt ett stinkande hem. 

Trots ett lite sämre avslut av helgen med sanering så var den ändå helt jävla magisk!

Om en vecka dras växeln upp lite mer och försäsongen drar igång. Nu är det äntligen dags att kasta loss och successivt få se vad vinterträningen har gett. Hoppas på någonting i alla fall….

På återseende……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s