Way out of my comfortzone

En dag som denna går inte att missa och det blev en ihop knopad runda av Jonas som sen även Rille fintjusterade lite på. Vi befann oss idag i Nackareservatet, kanske även i Tyrestareservatet och runt Flatensjön. Ja, jag hade inga som helst åsikter eftersom jag har noll koll på grusvägar. Asfaltstjejen har talat och idag var hon way out of her comfortzone. Om de igår va dominerande lera så blev det idag is och snö. Gång på gång chockade jag mig själv. Hade ett enda stort leende på läpparna och spred förmodligen glädje i sällskapet med mina ljudeffekter. Höger, vänster, trampa, sväng, kör bara kör och jag coachar mig själv verbalt.

Ja, på bilderna är det barmark men vem fotar på halt och knöligt underlag. 

Vi kom fram till Flatensjön där vi skulle köra ett varv runt. Jag huserar väldigt nära och har ofta tänkt att de skulle vara en perfekt sträcka för intervaller så idag tänkte jag testa. Vi körde på och jag stressade sällskapet lite då de hade stannat. Flög nedför, kurvorna gick undan och lite långsammare uppför. Väl ute på bred väg och nästan klarar går det svagt utför. Jag drar på för att maxa när jag i motljus ser en mörk remsa över vägen. Svårt att föreställa sig vad de va men när jag närmar mig i bra fart är det en rejäl skåra. Som när tävlingsmoodet är påkopplat så gör jag ett skutt, flyget över med ett sånt där löjligt tjejskrik. Shit vilket proffs jag kände mig som 🙂 Bilden nedan visar full harmoni innan jag förstår vad den mörka remsan är.

Som sagt way out of my comfortzone och inspirationen är på topp. Titta, Jag kan! Mycket längre än vanligt. Yes! Jippi! Hm, jag vet att jag är löjlig men stort för mig 😂En fantastisk runda med ett härligt gäng som avslutades på bästa sätt när Jonas öppnar butiken och vi kan spola av dessa skitiga cyklar. Helt perfekt!

Eller kanske att fikan efteråt var den bästa när jag var helt urlakad på energi. Nästintill apatisk. Haha.. Och i vanlig ordning ska man logga upp på strava, lägga en instagrambild, gärna checka in och möjligtvis hinner man byta några ord. Men lika goa är vi för de! 

En fantastisk helg är över och tar vi oss ann nästa. Fokus, målinriktad. Kör bara kör!!

Puss och kram 🙂

PS. Tur de finns andra som kan och hinner fota för det gör inte jag. Väldigt tacksam tjej 😃

En reaktion på ”Way out of my comfortzone

  1. Pingback: Top 5 | jonas wwBlog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s