Mallis November 2016

Perfekt jävla timing eller hur man ska uttrycka sig. Kunde bara inte bli bättre. Medans jag har befunnit mig på Mallis i en vecka har vänner och familj kämpat i kyla och snökaos där hemma. Medans mina beslut har legat i val av outfit för dagen eller vad jag skulle äta till middag. Stor eloge till er och förlåt för varma soliga bilder. Frukost, lunch, middag och lite cykling på de. En helt vanlig dag på Mallis. 
En perfekt vecka som erbjöd bättre väder än vad prognosen visade från början och där turen fanns med oss vid olika nedgångar. Vissa dagar i bergen, vissa på platten och nån solotur. Samt väldigt skönt att det inte kryllade av cyklister. Formen efter ledigheten var inte riktigt densamma men bra start på 2017 och nu blickas det framåt. 

Tackar tysken som stannade på väg upp till Orient när jag trampade fast kedjan rejält och som plockade fram det magiska verktyget. Sen lite kraft på de och vips så hade mekanikern fixat problemet.

Tackar elitcyklisten på toppen av Sollerpasset när en kedja trampas av och som plockade fram kedjebrytaren. Mekanikern fixade och vi kunde ta oss hem. Suverän som guide måste också tilläggas. 

Jag tackar backarna för att de talar om sanningen för en så nu jävlar….. 

Fröken rosa eller rosa la chica intog Mallis under en vecka i total matchning och prestationslös cykling. Rogivande och harmoniskt med mycket fika typ dygnet runt.

Väl hemma igen samma dag som snökaoset slog till så kunde man bara skratta. Sjuka kontraster under en och samma dag.  Att det kan komma så mycket snö men underhållande rally hem den kvällen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s