And off I go đŸ˜ƒ

Klockan ringde 03:30 en onsdag morgon och pappa stod redo 04:00 för att med glĂ€dje skjutsa mig till Arlanda. Jag tackar och bockar innerligt för det. DĂ€r jag skulle pĂ„börja nĂ„gonting stort för mig. För första gĂ„ngen nĂ„gonsin skulle jag ut och flyga. Herregud tĂ€nker ni hon har vĂ€l flygit förr! Jo, det har jag en massa gĂ„nger men inte helt ensam utan har alltid rest med nĂ„gon bekant. För mig kĂ€nns det stort och ett litet steg i den totala personlighets utvecklingen. Mitt ”jag” har satts pĂ„ prov rejĂ€lt de senaste Ă„ret och shit vad jag har tagit ett stort kliv framĂ„t. NĂ„got som bara kommer fortsĂ€tta. 
Vilken klockren planering att lĂ€mna Sverige just idag. IgĂ„r cyklade jag fram och tillbaka till jobbet i regn, blĂ„st, halka och kallt sĂ„ tĂ„rna förfrös. Men vad gjorde de nĂ€r jag visste vad som vĂ€ntade idag. 
Mallis som destinationen Ă€r intar jag nu för fjĂ€rde gĂ„ngen och andra gĂ„ngen bara i Ă„r, vilket kanske verkar tjatigt. Alla som gillar att cykla fattar varför men visst de finns andra stĂ€llen att cykla pĂ„ ocksĂ„ men Mallis Ă€r Mallis. Bra klimat, enkelt för en cyklist, variation pĂ„ platt och berg, trevliga medtrafikanter o.s.v. 

Hösten hittills har varit tuffare Ă€n vanligt och att fĂ„ en veckas semester sĂ„ hĂ€r i början av november Ă€r otroligt vĂ€lkommet. Dags att sĂ€tta pĂ„ sig kort kort och bĂ€ttra pĂ„ den dĂ€r otroligt snygga cykelbrĂ€nnan för nu intar fröken rosa Mallis. 
Hon reser ivĂ€g sjĂ€lv? Ska hon cykla sjĂ€lv dĂ„ ocksĂ„? 

En vecka sjĂ€lv hade jag nog klarat galant och nĂ„got som hade varit otroligt utvecklande men sĂ€llskapet Ă€r redan pĂ„ plats. 

 De likbleka ansiktet ska nu fĂ„ kĂ€nna solens strĂ„lar vĂ€rma och förhoppningsvis ge en fin fĂ€rg sĂ„ man ser levande ut igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s