Från det ena till det andra….

11 dagar cykling på Mallis övergick till lite lagom stress för att tvätta packa om inför nästa ordentliga träningsläger under 3 dagar.  

  04:45 fredag morgon packades cyklarna in i släpet och 06:00 avgick bussen med Stockholm ck’s medlemmar. En trupp som bestod av Stockholm ck’s dam elit plus övriga elit motionärer. Ett grymt gäng som startar upp säsongen på bästa sätt.  

 Ett gäng som checkade in på hotel riviera strand i Båstad. Båstad som i samband med hotellet gör en satsning på att bli Sveriges cykelmecka. Ett fantastiskt hotell med spa anläggning, gym, underbar mat m.m. och med underbara vägar runt i kring. 

Vi tjejer åkte ner för tävlingsspecifik träning och lära känna varandra bättre. Ett träningsschema skapat av vår coach Magnus Bäckstedt. Ett schema som innehöll 20 min intervaller i belgisk kedja, lagtempo och enbart körning i bocken. Vi hade tävlingsträning som var superkul då vi simulerade en riktig tävling på ett 36 km varv både individuellt och uppdelade i lag med olika uppdrag. Eller som sista dagen då vi körde spurtuppdrag, kurvtagning, lagning av flaskor och puttade/buffade på varandra. Otroligt kul med mer specifik teknikträning och inte bara ligga och mala. Blev denna helg kallad för ångloket. Den där bruden som bara ångar förbi och maler på.

Jag har varit totalt fokuserad denna helg och inte ens haft en sekund att tänka på att fotografera. Men tur är väl de att vi har några mästerfotografer i gruppen. Nämner inga namn men en av dom är Camilla. Tack för det!

   
 

Måste ända visa hur det kan se ut när 5 brudar intar ett hotellrum. Det är ju inte löpning vi håller på med direkt med bara kläder och skor utan vi har liksom lite andra små detaljer också.  

 
Tackar Stockholm cykelklubb för en fantastisk resa och det underbara gänget samt ett fantastiskt hotellvistelse. Nu kör vi tjejer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s