Träningsläger med Stockholm ck

  
Lördag morgon och Stockholm ck’s damer beger sig iväg på träningsläger. Destinationen som skulle gästas av grymma brudar var Bergs gård utanför Trosa. Vi möttes upp vid Älvsjö station där packningen lades i en bil. Vår allas Martin var med och körde servicebilen med mat och packning. Han byttes av så han fick sprätta lite med benen på cykeln också. 

Vädret visade sig från sin bästa sida med strålande sol och runt 0 grader. Vilket ledde till ett härligt skratt när vi kom fram till Trosa hamncafe för lunch och jag drar av mig glasögon, samt drar upp kepsen. Se själva 🙂 Solen tar så här års kan man väl säga.  

Trevligt, lugnt och mycket prat påvägen ner för att lära känna varandra på cykeln.  

Fina bilder tagna av team kamrater

 

Efter lunch beger vi oss en liten omväg för att tillslut komma fram till Bergs gård. En fantastisk liten ekologisk gård där man kan hyra ett hus med x-antal bäddar, relaxavdelning och eget kök. Vi utförde yoga och stretch lagade mat och pratade om teamet.  

Morgonen därpå levererades en fantastisk frukost till huset, vi åt, det städades och vi laddade upp för färden hem.    

   
En tur blandad med lugn distanskörning och intervaller. Mycket prat och peppning under färden hem. Själv hade jag en tuff tur hem med känningar på insida lår förmodligen efter yogan från dagen innan. Det var mycket fokus på höfter och rumpa så nåt gott gav de. För lite vätska och inte tillräckligt med käk gjorde att vinken var nära i slutet. 

En fantastisk helg är över och vi är ett underbart gäng som ska kämpa för varandra. Det blev lite gröt vid hemkomsten och sen däckade jag i sängen.   

Skönt med vila imorgon 🙂

En reaktion på ”Träningsläger med Stockholm ck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s