Våga visa svaghet, trötthet…..

En liten reflektion…..

Sociala medier är kul men det har verkligen ändrats under åren. Från att ha funnits inom en mindre tajtare umgängeskrets har det nu expanderat och desto fler vänner desto bättre. Vänner man knappt träffat eller träffar. Skämt o sido men allting ska vara så perfekt. Är det inte familjelivet så är det träningslivet som gungar tätt. Vi ska prestera bra på många sätt vilket är ett stressigt liv att upprätthålla. Inte nog med all reklam som figurerar och inlägg som gillas och delas. Men det är kul ändå 🙂

Men vi kan inte vara bra på allting. Det måste också finnas motgångar eller saker man klarar mindre bra. Som denna helgen för mig. Min kropp sa ifrån efter en tung vecka och det gick ut över min träning. Orkade inte prestera så som jag brukar men jag vet varför det blev så. 

Strava är en tränings community som fungerar precis på samma sätt som Facebook eller Instagram. Man följer andra träningsaktiva, lägger upp sitt träningspass och andra gillar samt kommenterar. En community som för vissa kan kännas pressade medans andra tycker det är sporrande. Jag tillhör nog den sist nämnda. Men däremot är det precis lika mänskligt att misslyckas med ett träningspass som med t.ex. familjebaket. Precis så som jag gjorde idag. Kunde valt att inte lägga upp det som vissa kanske väljer men varför dölja ett misslyckande 😉 Misslyckande kanske är att ta i men det gick inte lika bra som vanligt.

Jag hade trevligt ändå och efter rejält med näring och vila så är man snart på banan igen. Jag kommer fortsätta lägga upp så som jag gör och andra får tycka vad dom vill men det är ändå vettigt att kanske ta vissa saker med en nypa salt. 

Så våga visa trötthet……. 🙂

Men hur trött eller skitig man än är så går det inte att sluta le

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s