Rosa tjejen är tillbaka 😜

Under två helger har jag deppat över att inte kunnat cykla men haft glädje för de som har kunnat. Alla bilder på sociala medier har ändå gett positiv energi och min kropp behövde vila. Samt att psyket behövde vila för att hitta motivationen till att arbeta tungt under vintern. Dags att bygga upp ordentligt.

Idag var äntligen min dag kommen och det tack vare Stefan på specialized concept store som lånade ut sin cx till mig idag. Det blev rena rama finåket på en sworks.

image

En storlek för stor men vad gör det. Jag är oerhört tacksam för möjligheten som öppnade sig. Det blev en tur på 9,5 mil och idag var det kroppen och framförallt axeln som bestämde intensitet. Tog det lugnt och njöt. Vilken underbar känsla och vilken energi man får och nu längtar jag till nästa tur. Kroppen kändes okej men det var tungt, vilket även kan bero på en aningen grövre däck. Men att nu ligga i soffan och känna känslan av att benen har arbetat är störtskön.

Mina glasögon repades vid vurpan och jag måste hitta ett par nya inför nästa säsong. Fick därför även låna ett par okleay under turen. Mycket sköna och grym sikt i dom åt alla håll. Lite cool är man väll 😂

image

Imorgon är en underbar dag när det händer grejer! På återseende.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s