Så lägligt men ändå så olägligt

För exakt en vecka sen nu så körde jag omkull med cykeln och såg min karriär rasa samman. Men så blev det inte riktigt. Första dagarna hade jag svinont i axeln och armen men det gav med sig dag 3. En sjukgymnast är inkopplad och under mitt andra besök nämner han: Trodde inte du skulle bli så här bra så fort. Skönt att höra då känslan i kroppen var desamma.

Jag ser detta som en viloperiod innan det är dags att bygga upp inför kommande säsong. Det kunde alltså inte komma mer lägligt.

Just nu cyklar jag ingenting varken ute eller inne och tänker inte göra det under en vecka till. Det är också svårt att utföra när man inte har någon cykel. Däremot kör jag styrketräning, powerwalk och joggning i lugnare former. Gör helt enkelt lite vad jag känner för. Samlar energi, motivation för att sätta igång ordentligt framöver.

Dock är det mycket som händer utanför både arbetslivet och träningslivet som hade behövt min fulla kroppsfunktion men det får gå ändå. Ta hjälp av andra och lita på andra är något jag ändå måste lära mig. Så olägligt men ändå så lägligt med skadan.

Just nu börjar målen för 2016 falla på plats successivt. Det ska bli spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s