Debutant under en magisk kväll

Nu är det jag igen.

Onsdag och klubbträning efter 2,5 veckas semester utan de gänget men cyklat har jag givetvis gjort ändå. Ikväll var jag debutant som ledare och hade möjligheten att bestämma och säga vad jag vill. Jag var faktiskt snäll och det fanns ingen anledning till något annat.

Under eftermiddagen öppnades himlen och har nog aldrig kört så långsamt på Essingeleden. Såg inte ett jävla skit och vindrutetorkarna kunde inte gå fortare. Oroväckande var det i alla fall inför kvällens träning och jag som hade hämtat cykeln från servicen och allt. Man vill ju inte skita ner den till fullo. Men det visade sig att himlen skulle spricka upp och vägen torka. Kvällen blev helt plötsligt magisk!

Gjorde nog en bra debutant ikväll enligt min känsla och är det så att en cykel rullar så mycket bättre när den är nyservad. Visst att vädret var på topp och knapp någon vind men cykel kändes så himla bra. Ja, och givetvis så verkar också cykelformen hålla i sig. Det blev en kväll som boostade självförtroendet och känslan inför 9 dagar med Ride of hope är nu på toppen.

Fick frågan idag av en i gruppen om jag var tävlings cyklist vilket jag inte är men kom fram till att jag försöker vara en elitmotionär. Andra tyckte att jag skulle ge mig in och köra tempo lopp men är inte så motiverad till att ligga på max helt själv. Gillar team work arbete bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s