Stilla kommande abstinens

Kära dagbok!

Idag lördag den 11 Juli börjar semestern på riktigt och en vecka i Kroatien hägrar. Nu ska kroppen få återhämta sig och komma tillbaka enbart starkare. Värmen ska visa sig från sin bästa sida och läs lektyren är packade. Härligt när necessären är den delen som väger mest men så är det som tjej.

image

Tanken som figurerat i huvudet är hur jag ska kunna sitta still utan cykling på en vecka. Jag har nämligen suttit på en sadel flera gånger i veckan sedan i höstas så nu provar jag på något nytt. Förra lördagen och i onsdags var tuffa pass för kroppen och jag inser att vila är välbehövligt.

För att stilla min eventuella abstinens bestämde jag mig för att bege mig ut tidigt imorse för att riva av ett pass. Klockan 12 var jag tvungen att komma hem för att inte behöva stressa. Väckning 07.00 och 45 min senare satt jag på sadeln med tanken på att köra solo.

Jag började min tur ut via Hellasgården och Älta för att bege mig vidare via Ågesta. När jag börjar närma mig Ågesta tittar jag på klockan och inser att Farsta samlingen snart skulle infinna sig. Hade dock lite tid kvar och bestämde mig för att riva av ågestavägen  fram och tillbaka för att dyka upp och köra med gänget. Snabbgruppen stod på agendan och jag vek av vid Segersäng efter typ 4 mil med ett snitt på 34 km/h.

image

Där ifrån åkte jag solo och rakt in i motvinden. Jag har nog aldrig legat så mycket i bocken förut. Ett tecken på att jag blivit starkare och orkar hålla överkroppen spänd. Ganska bra planering blev det då jag klev in genom dörren 12.10. Hann med alla kvinnliga bestyr och nu sitter jag på Arlanda med verkande ben. En härlig känsla precis vad jag behövde innan resan. Att få känna sig stark igen! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s