Första officiella ledarturen

Idag hade fredrikshof Nacka Värmdö sin andra Earlybird tur och jag gjorde min första officiella ledartur med ledarkläder. Earlybird innebär att samtliga grupper åker samma sträcka för att deltagarna ska kunna prova snabbare grupper. Tröttnar man så släpper man bara gruppen och halkar in i nästa som plockar upp. Sen håller vi inte på så länge.

Dagen till ära fick jag ta snabbgruppen vilket jag visste om innan. Snabb ska ligga mellan 30-33 i snitt och efter gårdagens distanstur så var det intressant att se hur det skulle gå. Lite adrenalinstinna tuppar som ryckte ok drog på men efter lite tillsägning så blev det bättre. Tycker ändå att jag lyckades bra som första gång men finns alltid saker att förbättra. Blev 6 mil med ett snitt på 31 och då drog jag inte på fartsträckorna utan låg sist eftersom benen kändes lite tunga.

Drog sedan till cykloteket eftersom de hade vätternweekend och tävlings människa som jag är så var jag givetvis tvungen att testa wattcykel. Benen dog på en gång. Man skulle cykla på wiggins (kan han heta så?) motstånd som han ligger på i en timme och för mig omvandlat att passa tjej. Klarade 28 sek och vinnaren låg på 1min.  

Herregud vilken cykelhelg 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s