Nystart

image

Har idag fått mitt träningsschema efter att jag utförde mitt Vo2max. Får se om jag lyckas genomföra detta. Dags för lite disciplin och struktur.

Drog i alla fall på mig lager ggr 3 idag för att bege mig ut på ett lagom distanspass.  Eftersom cykelvalet var min hybrid så kändes 3 timmars turen bra. Dock har man inte bästa sittställningen. Det blir mycket tyngd på händerna och handlederna samt onödig spänning i axlarna då jag inte är van vid underlaget. Hade mina merinoull vantar under cykelhandskarna och det värmde bra. Buffen i samma material var toppen. Dock sista 30 min började mina fötter frysa rejält och fan vad ont det gjorde när de skulle tina. Måste göra något åt saken om jag ska få till ett distanspass per vecka.

Kan säga att små inköp gör stor inverkan. Jag har som sagt lite problem med ländryggen och kylan gör inte saken bättre. Så jag införskaffade mig ett skydd från gore bike wear med funktionen att värma njurarna, heter som sagt kidney warmer. Kändes riktigt skönt både under och efter träningen.

image

Har förresten gjort min sista betalning inför Mallis resan under påsk. Nu blir det garanterat av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s