Kroppsliga besvär

Jag har en lång bakgrund med ländryggsbesvär. Råkade ut för ett kraftigt ryggskott i unga år när jag skulle göra comeback på fotbollsplan för kanske 8 år sedan. Sen dess har ryggen spökat fram och tillbaka. Två  magnetröntgen och inte mycket rikare på information för de. Två kotor som är lite defekta men som inte ska ställa till med besvär fick jag veta av läkaren.

Ett flertal besök hos naprapaten för att lindra besvären kortsiktigt. För ett år sedan fick jag en ischiasnerv i kläm och ambulansfärd till akuten. Blev hög på citodon samt voltaren. Fick en så kallad droppfot som har återhämtat sig bra. Men i början lät det som om jag hade simfötter på mig.

Men i alla fall så lyfte jag lite för tungt i fredags och det högg till i ryggen. När man har varit med om ett flertal hugg av olika anledningar så tröttnar man tillslut. Därför har jag ikväll besökt Access Rehab i Hammarby sjöstad som jag läst mycket om. Kan säga att jag aldrig blivit så ordentligt undersökt som jag blev nu. Det lovar gott. Får se vad som händer på nästa besök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s