1/2-15

Söndag står för långdistans men under vintersäsong består inte långdistans för 4h och mer. Satt imorse och funderade på vilken aktivitet jag skulle välja. Hade jättegärna åkt längdskidor idag men i sådana fall skulle det ha blivit vattenskidor som mamma sa. Sen tänkte jag på att ta ut hybriden för en stund i snöyran. Men kände inte för att bli blöt ända in på skinnet och känna kylan ända in i märgen. Nej tack. Jag begav mig till gymmet för att bli vän med motionscykeln. Hur länge skulle jag stå ut egentligen. Det finns två lägen i träningen och det är:
Långt och Lugnt eller Kort och Intensivt

Idag blev det hela 2 h på motionscykeln och 3 avsnitt av svenska skidhjältar. Zonen för dagens pass var mitt FatMax. Man ska tydligen lära kroppen att använda fett som bränsle och det är inte lätt att hålla nere pulsen under aktivitet. Man vill liksom köra järnet jämnt. Dock ska dessa pass vara betydligt längre men vem orkar sitta på en motionscykel i all evighet. Inte jag i alla fall.

På väg till gymmet dyker ett gäng cyklister upp med förmodlig utgång från Hammarbysjöstad och hur underbart det än såg ut när benen vevade fram cykeln så gav det inte mig lust till att sticka ut själv.

image

Blev även en underbar stund med släkten där bowling och middag stod på schemat. Det var underbart kul 😀

Ny vecka och nya tag. Väntar fortfarande på både bild och träningsschema efter mitt Vo2 maxtest i onsdags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s